Viziunea Enagic


"Change your Water. Change your Life"

-Enagic LTD
Motto

Viziunea Enagic

“Baza vitalitatii si a vietii lungi este apa.”

oshiro-and-business-advisor1

“Enagic a sarbatorit a 36-a aniversare anul trecut in iunie in calitate de producator specializat de inalta calitate in sistemul de generare a apei ionizate. In momentul de fata angajamentul companiei Enagic este de a realiza o revolutie in materie de sanatate adevarata in forma de sanatate fizica, economica si sanatate mintala- sustinuta de mii de oamnei din intreaga lume.

Corpul uman este este compus din 70% apa. Nu este o exagerare sa spunem ca “baza vitalitatii si a vietii lungi este apa”. Enagic ofera o apa sigura care poate fi utilizata cu incredere pentru beneficii ale sanatatii cum ar fi frumusete sau pentru gatit si salubritate.

Enagic este un sistem integrat de dezvoltare, productie, vanzare si service a tehnologiei ionizarii alcaline. In prezent, ca societate continua sa evalueze, o tema majora a companiei fiind utilizarea activa a “Kangen” si de apa acida in lupta impotriva imbatranirii.

Asa cum informatia tehnologiei continua sa evalueze am intrat in era “marketingului tehnologiei umane” . “Vitalitatea pietei acum depinde de o fuziune de inalta tehnologie si de relatia personala dintre fiintele umane. Enagic are o retea internationala de birouri si numerosi distribuitori din intreaga lume pentru a raspandi cuvantul “apa si sanatate” in timp ce construim o companie globala cu operatiuni in intreaga lume.”

 

enagic_mroshiro_sig

Hironari Oshiro

Presedinte & CEO Enagic USA, Inc

This entry was posted in Compania Enagic and tagged . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>